Termeni și condiții de utilizare

Utilizarea site-ului

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii si condițiile de utilizare a site-ului goldfishexpert.ro.

Utilizarea site-ului (incluzănd accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului goldfishexpert.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmata de orice utilizare în scop comercial care depașește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor si condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întaresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului inainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărator și goldfishexpert.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului nr.130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumparare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului său, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.Vănzătorul este obligat să returneze banii în maximum 30 de zile.

Administratorul goldfishexpert.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratetea informațiilor de pe site, însa uneori aceștea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, in consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Goldfishexpert.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului goldfishexpert.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice disputa de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii goldfishexpert.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul goldfishexpert.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricarei pagini sau subpagini a site-ului goldfishexpert.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuala sau generala.

Conducerea goldfishexpert.ro își rezervă dreptul de a-și selecta clientela.

Dacă aveți intrebări sau nelămuriri în legatură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email vanzari@goldfishexpert.ro

Politica de confidențialitate

S.C. GOLD FISH EXPERT S.R.L. este înregistrată în Registrul de evidentă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numarul 56483 din 01.11.2016.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificata și completată, Gold Fish Expert are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clienților (Cumpăratorilor) privind situația contului lor de pe goldfishexpert.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activitați comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piața, de statistica, de urmarire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de comanda declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a goldfishexpert.ro, înregistrată în registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 56483, și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către goldfishexpert.ro, pentru desfășurarea și/sau derularea de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunostintă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrarii datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Str. Gorunului nr. 8, Satu Mare, județul Satu Mare, vă puteți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
- o dată pe an, să vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- să interviți asupra datelor transmise;
- să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive intemeiate și legitime legate de situația lor particulară
- să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Astfel, goldfishexpert.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Goldfishexpert.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul goldfishexpert.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastră de date.
Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntămpina încălcarea securitații, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, goldfishexpert.ro poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranța și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii și de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asigurători.
Informațiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Politie, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.